Παναθηναϊκός: Ευλογία ο Μαξίμοβιτς για το Τριφύλλι!

Ανακοίνωσε Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα προσφέρει εμπειρία και θα ανεβάσει τον μ.ο κλάσης από το καλοκαίρι.

Αν συνεχίσει στην Αθήνα ο Τερίμ, προφανώς το όνομα του κόουτς θα κάνει γκελ σε πολλούς που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του κι ας τα έχει τα χρονάκια του ο κόουτς.

Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει διάθεση από την διοίκηση για βαρβάτες επενδύσεις.

Στις μέρες μας που το επιθετικό ποδόσφαιρο έχει γίνει πολύπλοκο αλλά και κυρίαρχο, είναι ευλογία για ένα κόουτς να βρεθεί ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών ικανό να κάνει πολλά πράγματα, χωρίς να χρειάζεται επίπονη προσπάθεια από το τεχνικό επιτελείο.

Ακόμα και χωρίς να βασίζεσαι στα τρεξίματα και σε κάποια επιστημονική δουλειά στην κατοχή, το να πετάς 4-5 σολίστες στο τερέν και να περιμένεις από αυτούς μερικές στιγμές …μαγείας που χαρίζουν βαθμούς, φέρνουν κόσμο στο γήπεδο και τρόπαια είναι ότι καλύτερο μπορεί να περιμένεις.

Στην εποχή που το ποδόσφαιρο πήγε στην ταχύτητα και στην επιστημονική δουλειά, στις συνεργασίες, το τριφύλλι μπορεί να βασίζεται προσεχώς ΚΑΙ στο ατομικό ταλέντο των παικτών του που τα προηγούμενα χρόνια έλειψε δραματικά με τον Παναθηναϊκό να γίνεται πεδίο δοκιμών άγραφων ξένων και πιτσιρικάδων που δίχως στιβαρή καθοδήγηση από κλασάτους παίκτες ήταν φυσικό να εξαφανιστούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News