Παναθηναϊκός: Πρόταση πολλών μηδενικών στον Ιωαννίδη!

Παναθηναϊκός: Κι ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει το... βιολί του!

Ο Φατίχ Τερίμ δούλεψε περισσότερο με τον Φώτη Ιωαννίδη στο να εκμεταλλεύεται πιο ορθολογικά τις κατά μέτωπο κινήσεις του, να παίρνει τις σωστές αποφάσεις και να βελτιώσει τις εκτελέσεις του, στοιχείο στο οποίο σηκώνει βεβαίως ακόμη περισσότερη βελτίωση.

Επίσης ο κόουτς κι οι συνεργάτες του τον έμαθαν να πρεσάρει πιο συντονισμένα τα αντίπαλα μπλοκ, προκειμένου να κατανέμει καλύτερα τις δυνάμεις του και κυρίως βελτίωσαν (σε μεγάλο βαθμό κι αυτό φαίνεται) την τακτική συμπεριφορά του και το που θα πρέπει να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή μέσα στο γήπεδο.

Όλα αυτά ξεκίνησαν επί Γιοβάνοβιτς, η πρόοδος συνεχίστηκε, υπομονή και δουλειά οδήγησαν βήμα με το βήμα τον διεθνή Έλληνα φορ στην επόμενη πίστα της ποδοσφαιρικής εξέλιξής του, προς όφελος των πράσινων και βεβαίως της Εθνικής.

Αυτό αποτυπώνεται πλέον, όχι σε απλά παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά στο υψηλότερο επίπεδο, ήτοι στους αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης και στα ματς των Εθνικών Ομάδων.

Το καλοκαίρι είναι σίγουρο ότι για τον Ιωαννίδη οι προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι με πολλά μηδενικά…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News