Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία με Τζούρισιτς!

Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός 2-1 (3-5 στα πέναλτι): Γκολ, highlights και πέναλτι (vid)

Ως τις αρχές Οκτωβρίου ο Φίλιπ Τζούρισιτς σε 14 παιχνίδια μετρούσε ήδη 4 γκολ και 3 ασίστ. Τα περισσότερα από αυτά ήταν εντυπωσιακά.

Το πρώτο ήταν κόντρα στην Ντνίπρο στην πρώτη επίσημη εμφάνιση με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Σέρβος πήρε την μπάλα έξω από την περ ιοχή και με μία σουτάρα έκανε το 2-0 του Παναθηναϊκού στη Σλοβακία (1-3 το τελικό σκορ).

Στην ρεβάνς μετά από προσωπική του ενέργεια έδωσε γκολ πάρε – βάλε στον Σπόραρ που έκανε το 2-2 και σφράγισε την πρόκριση του τριφυλλιού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το δεύτερο του γκολ με το τριφύλλι ήταν στην ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ωστόσο ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό από το πρώτο.

Ο Τζούρισιτς πήρε την μπάλα στα πλάγια και με μία σουτάρα στο παραθυράκι δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Στάνκοβιτς.

Τα άλλα δύο τα πέτυχε αρχές Οκτώβρη, με το πρώτο να είναι με υπέροχη κεφαλιά.

Εκτοτε (με εξαίρεση την ματσάρα που έκανε στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι του…Χουάνκαρ) παραμένει εξαφανισμένος.

Τώρα έχει την τελευταία του ευκαιρία να δώσει πράγματα στην ομάδα. Ποιότητα διαθέτει. Θα δούμε αν ο Φατίχ Τερίμ μπορέσει να τον…αναστήσει κι αυτόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News