Τσέριν: Το άγχος του Παναθηναϊκού και το νέο πολυετές συμβόλαιο

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: «Πάει για... νέο Τσέριν»

Ο Άνταμ Τσέριν έχει μια τρομερή εξέλιξη από τότε που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Οι πράσινοι δικαιώθηκαν απόλυτα με την επένδυση των μόλις 450.000 ευρώ που έκαναν τον Ιούλιο του 2022 στο πρόσωπό του, με τη μεταγραφή του απ’ τη Νυρεμβέργη.

Τώρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να δέσουν τον Σλοβένο με νέο πολυετές συμβόλαιο και αυξημένες οικονομικές απολαβές καθώς όλοι στην ομάδα με πρώτο τον Φατίχ Τερίμ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

Οι πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη είχαν ξεκινήσει απ’ τα τέλη Αυγούστου και οι πληροφορίες απ’ τη Σλοβενία αναφέρουν πως έχουν αναθερμανθεί το τελευταίο διάστημα.

Ακόμα, οι πράσινοι θέλουν να κλείσουν το θέμα πριν ο παίκτης παίξει στο Euro καθώς φοβούνται πως με τις εμφανίσεις του ο Τσέριν θα τραβήξει ακόμα περισσότερα βλέμματα πάνω του.

Από την πλευρά του ο Τσέριν είναι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και θέλει να παραμείνει στο Σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News