Παναθηναϊκός: Ολική ανατροπή με Γεντβάι!

Απρόοπτο με Γέντβαι στον Παναθηναϊκό!

Φοβερή δεν είναι η εναλλαγή συναισθημάτων στον ομαδικό αθλητισμό; Μέχρι να αναλάβει ο Φατίχ Τερίμ ο Τιν Γεντβάι έμπαινε εύκολα στη λίστα με τους χειρότερους αμυντικούς που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος του άλλαξε θέση, τον έβαλε αριστερό στόπερ (αντί για δεξί), τον ταίριαξε με τον Αράο και ο Κροάτης όχι μόνο άρχισε να σκοράρει, αλλά και να αποτελεί ορισμό σταθερότητας στα μετόπισθεν.

Εκεί που ο κόσμος δεν ήθελε ούτε να ακούει για τον έμπειρο αμυντικό, τώρα οι 9/10 δίνουν τις… ευλογίες τους διαβάζοντας την είδηση ότι η ΠΑΕ σκοπεύει να τον αγοράσει!

Ο Τιν Γεντβάι βγήκε από το εργοστάσιο ταλέντων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ , η Ρόμα επένδυσε πάνω του σχεδόν πέντε εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Στην Ιταλία τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα περίμενε, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στη Λεβερκούζεν προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Έξι μήνες μετά, η παρουσία του ήταν τόσο πειστική που ο γερμανικός σύλλογος διέκοψε τον δανεισμό και έβγαλε από τα ταμεία του επτά εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Μέσα σε μία τετραετία έπαιξε σε πάνω από 100 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Δόθηκε δανεικός στην Άουγκσμπουργκ και το καλοκαίρι του 2021, έναντι τεσσάρων εκατ. ευρώ πήγε στην Λοκομοτίβ Μόσχας , καταλήγοντας δανεικός στην Αλ Αϊν πριν έρθει στην Αθήνα.

Παίκτης ψυχολογίας με συμμετοχές στην εθνική του, βρήκε την υγειά του επί Τερίμ και κάνει το ένα καλό παιχνίδι πίσω από το άλλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News