Παναθηναϊκός: Νέο συμβόλαιο σε Ιωαννίδη και μετά ίσως... σκάσει πώληση!

Παναθηναϊκός: Κι ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει το... βιολί του!

Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει αρχικά να ανανεώσει τον Φώτη Ιωαννίδη, καθώς τα ποσά που ακούγονται από την Πορτογαλία δεν έχουν καμία βάση.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το πιο hot όνομα που διαθέτει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός και δεδομένα η περίπτωσή του απασχολεί πολύ και θα απασχολήσει ακόμα περισσότερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρόσφατα είχε ακουστεί πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρεται για τον Έλληνα φορ και μάλιστα θα δώσει 15+5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ των Πορτογάλων είναι αβάσιμα ωστόσο, καθώς δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να μην μπορεί να πάρει με αυτό το ποσό τον Φώτη Ιωαννίδη, καθώς τον αξιώνει περισσότερο το Τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι θα κοιτάξουν πρώτα να ανανεώσουν το συμβόλαιο του, ίσως, κορυφαίου παίκτη στο ρόστερ τους κι έπειτα μπορεί να συζητήσουμε και το ενδέχομενο πιθανής πώλησης μελλοντικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News