Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γιατί Αντούνα μπορεί να ντυθεί τώρα στα πράσινα

Παναθηναϊκός: Ο χρόνος είναι χρήμα - Να κοιτάξει άλλες λύσεις!

Ο Ουριέλ Αντούνα είναι ένας ποδοσφαιριστής που συνεχίζει ν’ απασχολεί τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να ντυθεί στα πράσινα.

Ο Ουριέλ Αντούνα είναι ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

Μάλιστα τον Ιανουάριο του 2023 οι πράσινοι είχαν κινηθεί για την απόκτησή του, όμως τότε δε βρέθηκε η «χρυσή τομή» με την Κρουζ Αζούλ κι έτσι ο παίκτης, παρ’ ότι ήθελε να έρθει, έμεινε στο συγκεκριμένο σύλλογο.

Πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς ο Μεξικανός εξτρέμ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην κατάφερε να τον αποκτήσει πέρυσι τον Γενάρη, όμως έχει διατηρήσει ζεστές τις επαφές με τον ατζέντη του και δεν αποκλείεται να δούμε τον Αντούνα να φοράει τα πράσινα από… τώρα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News