Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ρήτρες από 1 έως 4 εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Ένα σημαντικό κι άλυτο πρόβλημα

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ορισμένους δανεικούς ποδοσφαιριστές των οποίων οι ρήτρες είναι σε αρκετά υψηλά νούμερα και πρέπει να δει την επόμενη μέρα του.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ορισμένες συμφωνίες τη φετινή χρονιά με μεταγραφές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διαθέτουν οψιόν αγοράς και θα πρέπει να δει τα δεδομένα που υπάρχουν, προκειμένου ν’ αποφασίσει πως θα πορευθεί τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι διαθέτουν τους Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, Τιν Γεντβάι, Βίτορ Ούγκο, Σαμέτ Ακαϊντίν με οψιόν αγοράς, η οποία έχει τους δικούς της κανόνες.

Αρχικά στην περίπτωση του Πολωνού τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός οφείλει να πληρώσει στη Σπέτσια 3,5 εκατ. ευρώ, για να τον κάνει δικό του, όμως οι πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τόσα χρήματα για τερματοφύλακα κι έτσι θα περιμένουν μήπως ρίξουν τις απαιτήσεις του οι Ιταλοι.

Από εκεί και πέρα ο Τιν Γεντβάι ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, για να δώσει βάθος στην άμυνα του Τριφυλλιού και μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, καθώς υπήρχαν πολλά προβλήματα τραυματισμών. Με τον Φατίχ Τερίμ έχει αναγεννηθεί και είναι δεδομένο ότι οι συνθήκες παραμονής είναι υπέρ του με τους πράσινους να δίνουν το 1,5 εκατ. που χρειάζεται.

Έπειτα στο ρόστερ βρίσκεται και ο Βίτορ Ούγκο, ο οποίος έχει ρήτρα 1 εκατ. που ενεργοποιείται αυτόματα αν ο παίκτης αγωνιστεί μίνιμουμ σε δέκα ματς για 45 λεπτά. Αυτή τη στιγμή έχει συμπληρώσει επτά αγώνες, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα αυτόματα διότι ο Τερίμ τον έχει στον πάγκο, προτιμώντας τους Αράο-Γεντβάι.

Τέλος, ο Σαμέτ Ακαϊντίν είναι ένας ακόμη δανεικός παίκτης με οψιόν αγοράς που ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ. Στον Παναθηναϊκό δεν αγωνίζεται βασικός, όμως είναι βασικό μέλος της εθνικής Τουρκίας και η Φενέρ στην οποία ανήκει πολύ δύσκολα θα ρήξει τις απαιτήσεις με αποτέλεσμα οι πράσινοι να ψάξουν αλλού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News