Τζιμπρίλ Σισέ: Το τεράστιο impact του και η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αυτοπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Τζιμπρίλ Σισέ: «Μπορώ να παίξω μέχρι το τέλος της σεζόν!» (pic)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δε χρειάζεται συστάσεις για το ποιος είναι και τι έχει καταφέρει στη διάρκεια της μεγάλης καριέρας του, καθώς όλοι γνωρίζουν για εκείνον.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στο παρελθόν φόρεσε το Τριφύλλι στο στήθος από το 2009 έως και το 2011 γράφοντας μοναδική ιστορία και μεγαλώνοντας το μέγεθος του συλλόγου.

Ο Γάλλος επιθετικός δέθηκε με τον Παναθηναϊκό όσο ελάχιστοι. Τον αγάπησε και αγαπήθηκε παθολογικά κι αυτό όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ. Η σχέση αυτή έχει τόσο γερά θεμέλια που κανείς δεν μπορεί να την γκρεμίσει.

Μάλιστα το πόσο σπουδαίος είναι ο Σισέ φαίνεται γενικότερα σε κάθε ευκαιρία φιλικών αγώνων που διοργανώνονται για κάποιο σκοπό και συμμετέχει κι εκείνος σ’ αυτούς.

Ο 42χρονος πρώην ποδοσφαιριστής στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Λίβερπουλ με την οποία κατέκτησε ένα Champions League, ένα UEFA Super Cup κι ένα FA Cup γράφοντας κι εκεί τη δική του ξεχωριστή ιστορία.



Με τους κόκκινους έχει επίσης ιδιαίτερους δεσμούς και το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στο παιχνίδι των θρύλων ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τον Άγιαξ αποτελεί για εκείνον τη μέγιστη τιμή, καθώς μαρτυράει τη σπουδαία προσφορά του σ’ έναν τεράστιο σύλλογο.

Μάλιστα ο Σισέ αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Anfield κι ο ίδιος φρόντισε να σκοράρει και να μοιράσει μία ασίστ, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να βγάλει ένα ποιοτικό 20λεπτο, καθώς η τέχνη δεν… ξεχνιέται!

Λίγο μετά το φιλικό ο Γάλλος έστειλε μέσω δηλώσεων πρόσκληση στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να διοργανώσει ένα νέο φιλικό παιχνίδι για εκείνον, προκειμένου να του δώσει την ευκαιρία να παίξει για μία ακόμη φορά μπροστά στον πράσινο κόσμο.



Τα συγκεκριμένα λόγια από έναν παίκτη που ακόμα και σήμερα έχει τεράστιο impact, φάνηκε στο φιλικό της Λίβερπουλ με τον Άγιαξ, είναι πολύ τιμητικά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεδομένα πήρε μια ανοιχτή πρόκληση από έναν θρύλο του κι οφείλει να την πραγματοποιήσει.

Ένας φιλικός αγώνας για τον Τζιμπρίλ Σισέ στη Λεωφόρο μπροστά στο κοινό που αγάπησε όσο λίγοι θα είναι ένα από τα πιο σπουδαία και όμορφα στιγμιότυπα της σεζόν με τον κόσμο της ομάδας να το θέλει κι εκείνος σαν τρελός.

Θυμίζουμε πως ο Γάλλος επιθετικός που πανηγύρισε ένα νταμπλ Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, δεν έπαιξε ποτέ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς εκείνη την περίοδο η ομάδα αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ.

Ένα, λοιπόν, όνειρο όλων θα πάρει σάρκα κι οστά, αν η πράσινη ΠΑΕ εκπληρώσει την επιθυμία ενός legend της και διοργανώσει αυτό το φιλικό στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αλήθεια, ποιος δεν έχει ονειρευτεί τον Σισέ στη Λεωφόρο και ένα ολόκληρο γήπεδο γεμάτο να τον αποθεώνει και να πανηγυρίζει μαζί του έπειτα από ένα δικό του γκολ;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News