Παραμένει «ενεργός» για Αντούνα ο Παναθηναϊκός!

«Έριξαν» το Instagram του Αντούνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (pic)

Ο Ουριέλ Αντούνα εξακολουθεί να απασχολεί τον Παναθηναϊκό με φόντο την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ενισχυθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα «φτερά» της επίθεσης και παραμένει στα υπόψιν ο Ουριέλ Αντούνα της Κρουζ Αζούλ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η «Μάκινα» είχε ζητήσει στο παρελθόν τον ουρανό με τα άστρα στο Τριφύλλι επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας για να αφήσει ελεύθερο τον Αντούνα, ο οποίος ήθελε σαν τρελός να γυρίσει στην Ευρώπη.

Πλέον, ο δρόμος της επιστροφής ανοίγει διάπλατα καθώς το συμβόλαιο με την Κρουζ Αζούλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έτσι ο Παναθηναϊκός θα έχει μια καλή ευκαιρία για να τον αποκτήσει.

Ο 26χρονος εξτρέμ -μες 10 γκολ και 6 ασίστ σε 26 επίσημους εφετινούς αγώνες- έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όντας πια πολύ πιο ώριμος κι “έτοιμος” μετά το όχι και τόσο επιτυχημένο πέρασμα που είχε στα 19-20 του απ’ τη β’ ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι και τον δανεισμό του στην Γκρόνιγκεν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News