Παραμένει «ενεργός» για Αντούνα ο Παναθηναϊκός!
Ο Ουριέλ Αντούνα εξακολουθεί να απασχολεί τον Παναθηναϊκό με φόντο την καλοκαιρινή περίοδο.
Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ενισχυθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα «φτερά» της επίθεσης και παραμένει στα υπόψιν ο Ουριέλ Αντούνα της Κρουζ Αζούλ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η «Μάκινα» είχε ζητήσει στο παρελθόν τον ουρανό με τα άστρα στο Τριφύλλι επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας για να αφήσει ελεύθερο τον Αντούνα, ο οποίος ήθελε σαν τρελός να γυρίσει στην Ευρώπη.
Πλέον, ο δρόμος της επιστροφής ανοίγει διάπλατα καθώς το συμβόλαιο με την Κρουζ Αζούλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έτσι ο Παναθηναϊκός θα έχει μια καλή ευκαιρία για να τον αποκτήσει.
Ο 26χρονος εξτρέμ -μες 10 γκολ και 6 ασίστ σε 26 επίσημους εφετινούς αγώνες- έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όντας πια πολύ πιο ώριμος κι “έτοιμος” μετά το όχι και τόσο επιτυχημένο πέρασμα που είχε στα 19-20 του απ’ τη β’ ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι και τον δανεισμό του στην Γκρόνιγκεν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ξεκίνησε η κατρακύλα...» (pic)
- «Πολικό express» στο ΟΑΚΑ - Η θερμοκρασία στο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (pic)
- Transfermarkt: Η ομάδα - φαβορί για τον Σαντίνο Αντίνο - Ποιο το ποσοστό (pic)
- Καλβάρι για Αντίνο: «Άπειρος και αλαζόνας ο Ντι Κάρλο - Δεν έχει πείσει κανέναν!»
- Παναθηναϊκός: Ποιος παίκτης πηγαίνει στην Κηφισιά ως «αντάλλαγμα» για τη μεταγραφή Παντελίδη