Παναθηναϊκός: Το ενδιαφέρον για Τσέριν, η πρόθεση της ΠΑΕ και η στάση του παίκτη

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: «Πάει για... νέο Τσέριν»

Ο Άνταμ Τσέριν συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία τόσο στο Παναθηναϊκό όσο και στην Εθνική Σλοβενίας γεγονός που τον κάνει πόλο έλξης για αρκετούς ευρωπαϊκούς Συλλόγους.

Ο Παναθηναϊκός είναι ενήμερος για τον ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή αλλά δεν ανησυχεί για δυο λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι ο Τσέριν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026 και ο δεύτερος είναι πως ο Παναθηναϊκός θα του προσφέρει άμεσα νέο συμβόλαιο.

Σε αυτό θα του προταθεί νέα συνεργασία για ένα ή δυο επιπλέον χρόνια και με αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Άλλωστε στον Παναθηναϊκό είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τον Τσέριν καθώς αποκτήθηκε μόνο με 500.000 ευρώ και η αξία του ανεβαίνει συνεχώς.

Η πρόοδος του είναι εντυπωσιακή, μπορεί να παίξει σε κάθε θέση του κέντρου ενώ απολαμβάνει την εκτίμηση του Φατίχ Τερίμ όπως φυσικά συνέβαινε και επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Τσέριν έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό καθώς περνά πολύ καλά και είναι πολύ χαρούμενος με το ρόλο και τον χρόνο του.

Τέλος, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα δεχθεί τη πρόταση που θα του κάνει ο Παναθηναϊκός και θα παραμείνει στο Σύλλογο εκτός και αν έρθει κάποια τρελή πρόταση που κανείς δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News