Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τρεις Έλληνες ως αντί-Παλάσιος- Ποια τα ονόματα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τρεις Έλληνες ως αντί-Παλάσιος- Ποια τα ονόματα

Το μέλλον του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο αέρα καθώς το συμβόλαιο του Αργεντίνου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Η διοίκηση του Τριφυλλιού είχε επαφή με την πλευρά του Παλάσιος όμως φαίνεται πως οι απαιτήσεις του παίκτη είναι πολύ υψηλές (1 εκατ. το χρόνο) και το θέμα έχει κολλήσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και ήδη τσεκάρουν διάφορες περιπτώσεις εξτρέμ που μπορούν να απασχολήσουν.

Η πρώτη περίπτωση είναι ο Δημήτρης Πέλκας τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Φατίχ Τερίμ από την Τουρκία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο με την Μπασάκσεχιρ όμως αναμένεται να απασχολήσει σοβαρά τον Παναθηναϊκό.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Γιώργου Μασούρα που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του.

Η τρίτη περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει το Τριφύλλι είναι αυτή του Χρήστου Τζόλη ο οποίος κάνει φοβερά πράγματα στη Γερμανία.

Βέβαια, μιλάμε για μια πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς ο 22χρονος ξεχωρίζει με τη Φορτούνα Ντίσελντοφ και αναμένεται να έχει πολλές προτάσεις για μεταγραφή το καλοκαίρι.

Ο παίκτης είναι δανεικός από την Νόριτς στους Γερμανούς όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνίζεται σε καμία από τις δυο την επόμενη σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News