Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έλληνες για αντί-Χουάνκαρ - Τα 3+1 ονόματα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έλληνες για αντί-Χουάνκαρ - Τα 3+1 ονόματα

Ο Χουάνκαρ μετά από 4 χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Σύλλογο.

Ο Ισπανός έδωσε πολλά στον Παναθηναϊκό όμως πλέον σε λίγες μέρες κλείνει τα 34 χρόνια ζωής με τους πράσινους να θέλουν να κάνουν μια αναβάθμιση στη θέση του αριστερού μπακ.

Μάλιστα, φαίνεται πως οι πράσινοι έχουν ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις (3+1) οι οποίες αναμένεται να απασχολήσουν το καλοκαίρι.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη ο οποίος μένει ελεύθερος από την Νόριτς όμως δεν αποτελεί μια εύκολη υπόθεση.

Ο Έλληνας μπακ έχει πολλούς υποστηρικτές και αναμένεται να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Μπάμπη Λυκογιάννη του οποίου το συμβόλαιο με την Μπολόνια λήγει επίσης το προσεχές καλοκαίρι.

Με 140 συμμετοχές στη Serie A (Μπολόνια-Κάλιαρι) και 81 στη Στούρμ Γκρατς αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή.

Η τρίτη περίπτωση είναι αυτή του Γιώργου Κυριακόπουλου της Μόντσα του οποίου του το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κυριακόπουλος διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στην Ιταλία (Σασσουόλο-Μόντσα) με 123 συμμετοχές.

Τέλος δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Βασίλη Ζαγαρίτη ο οποίος αγωνίζεται στη Πάρμα αλλά δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και ψάχνεται για μεταγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News