Βοτανικός: Ανατροπή στο χρονοδιάγραμμα, ποτέ ξεκινά και πότε θα παραδοθεί το γήπεδο

Βοτανικός: Ο διαγωνισμός και οι 36 μήνες για την κατασκευή του γηπέδου

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης αποκάλυψε το νέο χρονοδιάγραμμα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα sdna.gr αναφέρει:

Με βάσει το χρονοδιάγραμμα, τη συμφωνία και τις ενέργειες που προαναφέραμε, στόχος, προσδοκία και ρεαλιστική αισιοδοξία του Δημάρχου Αθηναίων είναι ότι μέχρι το Πάσχα θα μπουν στον Βοτανικό οι μπουλντόζες. Θα χρειαστούν τρεις μήνες εργασιών και εκσκαφών ώστε να παραδοθεί ο χώρος έτοιμος προς θεμελίωση. Αρκεί να καταλάβει κάποιος ότι γι αυτή τη διαδικασία απαιτούνται καθημερινά 250 φορτηγά που θα απομακρύνουν απορρίμματα και χώμα!

Από εκεί και πέρα, αν όλα πάνε βάσει σχεδίου, ο κ. Δούκας θεωρεί ότι το πρότζεκτ απογειώνεται και αρχές Αυγούστου θα πέσουν τα ΘΕΜΕΛΙΑ του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Ο χρόνος κατασκευής θεωρούν στο Δήμο ότι είναι 30 μήνες. Και στόχος τους είναι να παραδοθεί έτοιμο προς χρήση το γήπεδο στον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο του 2026. Ουσιαστικά 6 μήνες αργότερα απ΄ότι προέβλεπε το αρχικό πλάνο και η σύμβαση, πριν από το χρονικό διάστημα που όπως προαναφέραμε «χάθηκε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News