Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Έλληνας για αντί-Χουάνκαρ, στη "μάχη" Φώτης-Μπακασέτας»
Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Νόριτς το ερχόμενο καλοκαίρι με τις φήμες για το μέλλον του να οργιάζουν.
Σύμφωνα με την sportday, υπάρχουν φήμες πως ο παίκτης έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ κάτι πάντως που δεν ισχύει.
Το εξωτερικό παραμένει η προτεραιότητά του Γιαννούλη παρότι δεν έχει ακόμη τις προτάσεις που θα ήθελε.
Ακόμα όπως αναφέρεται ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα η οποία τον έχει πολύ ψηλά στις επιλογές της.
Και αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν, ο Χουάνκαρ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι απ’ τους «πράσινους» μετά από 4 «γεμάτα» χρόνια και το Τριφύλλι θα πάει για μεταγραφή.
Ο Αλαφούζος θέλει να «ελληνοποιήσει» όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ κι ο Γιαννούλης είναι «ταμάμ» σ’ αυτό που ψάχνει ο Παναθηναϊκός.
Έτσι ο Παπαδημητρίου περιμένει με… αναμμένες τις μηχανές, αν πάρει το «ΟΚ» προχωρήσει στο παρασύνθημα με τον Γιαννούλη.
Τέλος, σε όλη αυτή τη διαδικασία αναμένεται να παίξει ρόλο και ο Μπακασέτας με τον Ιωαννίδη οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο «ψηστήρι» με τον πρώτο να έχει κολλητή σχέση με τον Γιαννούλη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα