Ο Ιωαννίδης πρωτοσέλιδο στη Record και στα ραντάρ της Σπόρτινγκ!
Ο Φώτης Ιωαννίδης, κάνει μια καταπληκτική χρονιά με τον Παναθηναϊκό ενώ πλέον σκοράρει συνεχώς και με την Εθνική Ελλάδας.
Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και στη λίστα, σύμφωνα με την Record, προστίθεται και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Η πορτογαλική εφημερίδα, έχει πρωτοσέλιδο το Σάββατο τον Ιωαννίδη, που σύμφωνα με τον τίτλο, είναι «στο ραντάρ» της ομάδας της Λισσαβόνας, που τον προορίζει για τη διαδοχή του Γκιόκερες ή του Παουλίνιο, στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».
Ο Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο στο «τριφύλλι» έως το 2027. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «πράσινοι» ξεκινούν τις διαπραγματεύσεις από τα 15 εκατ. ευρώ, ενώ για την απόκτησή του, φέρονται να έχουν ενδιαφερθεί η Στουτγκάρδη, η Σέλτικ και η Σεβίλλη.
Δείτε παρακάτω:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη