Ο Ιωαννίδης πρωτοσέλιδο στη Record και στα ραντάρ της Σπόρτινγκ!
Ο Φώτης Ιωαννίδης, κάνει μια καταπληκτική χρονιά με τον Παναθηναϊκό ενώ πλέον σκοράρει συνεχώς και με την Εθνική Ελλάδας.

Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και στη λίστα, σύμφωνα με την Record, προστίθεται και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Η πορτογαλική εφημερίδα, έχει πρωτοσέλιδο το Σάββατο τον Ιωαννίδη, που σύμφωνα με τον τίτλο, είναι «στο ραντάρ» της ομάδας της Λισσαβόνας, που τον προορίζει για τη διαδοχή του Γκιόκερες ή του Παουλίνιο, στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».
Ο Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο στο «τριφύλλι» έως το 2027. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «πράσινοι» ξεκινούν τις διαπραγματεύσεις από τα 15 εκατ. ευρώ, ενώ για την απόκτησή του, φέρονται να έχουν ενδιαφερθεί η Στουτγκάρδη, η Σέλτικ και η Σεβίλλη.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παρουσία έκπληξη του Γκριγκόνις στο ΟΑΚΑ - Τι ισχύει για το μέλλον του
- Μυθικό συμβόλαιο ο Αβδάλας - Τι ισχύει με τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού
- Παπαθεοδώρου: «Όλη η αλήθεια για Γουίλι Ερνανγκόμεθ και Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Οι 5 ταλεντάρες που θα δοκιμάσει ο Βιτόρια
- Παναθηναϊκός: Αινιγματικός ο Sport Director της Μπασκόνια για Ρογκαβόπουλο