Παναθηναϊκός: Βρήκε... ενδεκάδα ο Τερίμ - Με αυτούς πάει για τίτλους

Τερίμ: «Η ομάδα δεν ψάχνει τις δικαιολογίες» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Φατίχ Τερίμ μετά τους πρώτους του μήνες στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στη βασική του ενδεκάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η θητεία του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες καθώς υπήρχαν καινούργιοι παίκτες αλλά και πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών.

Πάντως μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμών και αλχημειών φαίνεται πως ο Τούρκος τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης δείχνει να είναι και η βασική για τον Τερίμ ίσως με ελάχιστες αλλαγές.

Φυσικά δεν γίνεται να παίζουν οι ίδιοι συνεχώς καθώς τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι και συνεχόμενα ενώ υπάρχουν και οι παράγοντες τιμωρίες και τραυματισμοί.

Οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Τσέριν, Πέρεθ, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Ιωαννίδης, Παλάσιος μοιάζουν να μην βγαίνουν από την ενδεκάδα.

Από και κει πέρα υπάρχουν οι Γεντβάι, Ούγκο, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Γερεμέγεβ, Σπόραρ, Τζούρισιτς, Βιλένα, Λημνιός, Αϊτόρ, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Βέρμπιτς, Μαντσίνι οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή.

Πλέον οι 2-3 αλλαγές ανά αγώνα θα μοιάζουν με υπερβολή για τον Φατίχ Τερίμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News