Παναθηναϊκός: Εξάσκηση στα τελειώματα - Τα νέα για Γεντβάι, Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Εξάσκηση στα τελειώματα - Τα νέα για Γεντβάι, Σένκεφελντ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη προπόνηση για την Παρασκευή με τον Φατίχ Τερίμ να είναι χαρούμενος από τις εξελίξεις.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του, ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχοντας ως μοναδικές απουσίες τους εννέα διεθνείς.

Θυμίζουμε πως οι τραυματίες Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ, σήμερα έβγαλαν μέρος της προπόνησης και πλέον μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους σε φουλ ρυθμούς, ώστε να υπολογίζονται κανονικά από τον Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά:

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, σέντρες και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Το πρώτο μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, προτού συνεχίσουν με ατομικό. Το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News