Παναθηναϊκός: Οι διεθνείς και τα πεπραγμένα τους - Ποιοι έλαμψαν

Ο Παναθηναϊκός έχει συνολικά εννέα διεθνείς στο ρόστερ του, οι οποίοι χθες είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες με τους Έλληνες να… λάμπουν!

Γεωργία-Ελλάδα: Πότε είναι ο «τελικός» πρόκρισης - Η ώρα και το κανάλι

Ο Παναθηναϊκός στην τωρινή διακοπή για τις εθνικές ομάδες διαθέτει συνολικά εννέα διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χθες έγραψαν τη δική τους ιστορία με την παρουσία τους στις ομάδες τους.

Συγκεκριμένα οι Φώτης Ιωαννίδης και Τάσος Μπακασέτας έλαμψαν στην πολύ σημαντική νίκη της Ελλάδας με 5-0 κόντρα στο Καζακστάν. Εξαιρετική εμφάνιση κι από τους δύο παίκτες του Τριφυλλιού, οι οποίοι πέτυχαν κι από ένα γκολ ξεχωριστά, χωρίς να χρειαστεί ν’ αγωνιστούν κι ολόκληρο το 90λεπτο.



Από εκεί και πέρα οι Άνταμ Τσέριν και Άντραζ Σπόραρ ήταν βασικοί στην ισοπαλία (2-2) της Σλοβενίας κόντρα στη Μάλτα, ενώ ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από τις 17 Φεβρουαρίου (τραυματίας) ως αλλαγή στο 46′.



Ο Σπόραρ κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 28′ έπειτα από πολύ ωραίο πλασέ, ενώ οι Τσέριν και Βέρμπιτς κινήθηκαν σε πιο ρηχά νερά με τον μέσο του Τριφυλλιού να γίνεται αλλαγή στο 67′ της αναμέτρησης.

Άσχημα κύλησε η χθεσινή βραδιά για τη Σερβία και τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, καθώς το 4-0 από τη Ρωσία είναι σίγουρα ένα σκορ που γρήγορα θα θέλουν να ξεχάσουν άπαντες. Ο διεθνής του Παναθηναϊκού πάντως εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 57′, όταν το σκορ ήταν στο 3-0.

Από εκεί και πέρα ο Γιούρι Λοντίγκιν ήταν εκτός αποστολής της Ρωσίας αλλά πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής με το επερχόμενο φιλικό κόντρα στην Παραγουάη στις 25 Μαρτίου.

Τέλος, η Τουρκία του Σαμέτ Ακαϊντίν θ’ αντιμετωπίσει απόψε το βράδυ (21:45) εκτός έδρας την Ουγγαρία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr