Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Το σενάριο για Αράο και Μαξίμοβιτς

Μετά τη μεταγραφή του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο Γουίλιαν Αράο πολύ δύσκολα βάση των όσων προκύπτουν αυτή τη στιγμή θα παίξει στη φυσική του θέση.

Παναθηναϊκός: Στην πρώτη δεκάδα με 6 εκατ. ευρώ ο Αράο

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Γουίλιαν Αράο με στόχο να ενισχυθεί σημαντικά στη μεσαία του γραμμή και συγκεκριμένα στη θέση του αμυντικού μέσου.

Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας ήταν πολλά και ο Βραζιλιάνος άσος αναγκάστηκε να μετακομίσει στο κέντρο της άμυνας όπου βρίσκεται ακόμα και σήμερα με διάφορους παρτενέρ κατά καιρούς.

Μάλιστα μετά και τη μεταγραφή του Νεμάνια Μαξίμοβιτς τα πράγματα φαίνεται να είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα αναφορικά με τη θέση που θ’ αγωνίζεται ο Γουίλιαν Αράο την ερχόμενη σεζόν, καθώς ο Σέρβος μπορεί να καλύψει τόσο το «6» όσο και το «8».

Συγκεκριμένα στον Φατίχ Τερίμ ο Αράο αρέσει πολύ στο κέντρο της άμυνας κι εκεί θέλει να τον κρατήσει και τη νέα χρονιά, καθώς έχει ανταποκριθεί τέλεια σ’ αυτόν τον ρόλο, αλλά και γιατί μπορεί να δομήσει πολύ καλά το build-up της ομάδας.

Βέβαια μένει να δούμε αν τα πλάνα του Τούρκου τεχνικού δε διαφοροποιηθούν με την επιστροφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον στην αγωνιστική δράση τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr