Παναθηναϊκός: Ξανά εκτός οι Γέντβαι-Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Ξανά εκτός οι Γέντβαι-Σένκεφελντ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη σημερινή του προπόνηση, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα με τους Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ να είναι ξανά εκτός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη σημερινή του προπόνηση, η οποία διήρκησε συνολικά μιάμιση ώρα και περιλάμβανε κυκλοφορία της μπάλας κι έπειτα παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Από εκεί και πέρα εκτός από τους διεθνείς και τους Χόρνουρ Μάγκνουσον, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν που λείπουν, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ξανά οι Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Αναλυτικά:

Ατομικό για Γεντβάι, Σένκεφελντ.

Πρόγραμμα μιάμισης ώρας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, συνέχισαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και άσκηση ένας εναντίον ενός σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News