Παναθηναϊκός: Το «χρυσάφι» σε Μαξίμοβιτς - Τα ποσά του σπουδαίου deal

Παναθηναϊκός: Το «χρυσάφι» σε Μαξίμοβιτς - Τα ποσά του σπουδαίου deal

Ο Παναθηναϊκός έστρωσε χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του Νεμάνια Μαξίμοβιτς προκειμένου να τον αποκτήσει και ν’ αλλάξει επίπεδο ουσιαστικά.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε έρθει από τον Γενάρη σε συμφωνία, έκανε δικό του κι επίσημα τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς σε μια μεταγραφή που δεδομένα θα του αλλάξει το status και θα τον ανεβάσει επίπεδο.

Μάλιστα οι πράσινοι για να καταφέρουν να πείσουν τον Σέρβο και να του αποσπάσουν το «ναι», χρειάστηκε να του δείξουν πόσο απαραίτητος τους είναι, αποφασίζοντας να τον πληρώσουν αδρά!

Ο διεθνής μέσος ήρθε στην Ελλάδα έχοντας υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3+1 έτη με ετήσιες απολαβές, οι οποίες θα φτάνουν συνολικά τα 2 εκατ. ευρώ!

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να βγάλει ένα μυθικό ποσό από τα ταμεία του, καθώς ήξερε πως εφόσον αποκτούσε τον Σέρβο άσο, τότε αυτόματα θα ανέβαινε επίπεδο και θα μπορούσε να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις τους στόχους του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News