Παναθηναϊκός: Χωρίς τους διεθνείς - Ατομικό για δύο

Παναθηναϊκός: Χωρίς τους διεθνείς - Ατομικό για δύο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μεσημεριανή του προπόνηση μη έχοντας, όπως είναι δεδομένο, τους εννέα διεθνείς του και με τους Τιν Γεντβάι, Μπαρτ Σένκεφελντ ν’ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Η μεσημεριανή προπόνηση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε στο Κορωπί με τους παίκτες ν’ ακολουθούν το πρόγραμμά τους χωρίς την παρουσία των εννέα διεθνών αλλά και των Τιν Γεντβάι, Μπαρτ Σένκεφελντ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

Ατομικό για Γεντβάι, Σένκεφελντ.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις στο γυμναστήριο, συνέχισαν με ασκήσεις δύναμης στο γήπεδο και rondo, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News