Παναθηναϊκός: Το νέο συμβόλαιο που υπογράφει ο Κώτσιρας

Παναθηναϊκός: Το νέο συμβόλαιο που υπογράφει ο Κώτσιρας

Ο Γιάννης Κώτσιρας αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό εξαργυρώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις εξαιρετικές εμφανίσεις του επί Φατίχ Τερίμ.

Ο Γιάννης Κώτσιρας βρίσκεται μέσα στη λίστα εκείνων των παικτών που αναμένεται να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο σύλλογος θέλει να τους αναταμείψει για την εξαιρετική τους παρουσία.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας μπακ από την έλευση του Φατίχ Τερίμ και μετά άλλαξε πολύ την εικόνα του και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, για να γίνει ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του Τριφυλλιού σε μια εποχή που η ομάδα πονούσε από τα προβλήματά της.



Μάλιστα ο Τούρκος προπονητής μετά τις τρομερές εμφανίσεις του εισηγήθηκε στη διοίκηση της ομάδας να παραμείνει στο σύλλογο, καθώς τον υπολογίζει πολύ, ενώ παράλληλα συγκεντρώνει κι άλλα στοιχεία που τον κάνουν… απαραίτητο για τους πράσινους.

Αρχικά είναι Έλληνας και ο σύλλογος θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο, έπειτα είναι επιδραστικός στ’ αποδυτήρια της ομάδας, ενώ τέλος δουλεύει συνεχώς και είναι στη διάθεση του προπονητή χωρίς να δημιουργεί προβλήματα.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι ο Κώτσιρας μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο θα έχει καλύτερες αποδοχές από το τωρινό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News