Νέα συμβόλαια: «Δένει» 6 ταλέντα ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός δίνει πολύ μεγάλη βάση στο μέλλον του και γι’ αυτό τον λόγο είναι έτοιμος να δώσει νέα συμβόλαια σε έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές του.
Η επόμενη μέρα για έναν σύλλογο στο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντική κι ο Παναθηναϊκός το ξέρει πολύ καλά προσπαθώντας να στρώσει από νωρίς το έδαφος, για να απολαύσει μελλοντικά προνόμια που θα του δοθούν απ’ αυτές τις αποφάσεις.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» οι πράσινοι αναμένεται να δώσουν συμβόλαιο σε έξι νεαρά παιδιά από την Κ19, τα οποία έχουν ξεχωρίσει και υπάρχει ήδη πλάνο εξέλιξής τους μέσα στην ομάδα.
Να αναφέρουμε πως βασικός στόχος των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι αυτά τα παιδιά να προωθηθούν αρχικά στην ομάδα Β του συλλόγου.
Από εκεί και πέρα ο λόγος γίνεται για τους Αιμίλιο Βαγιαννίδη (19 ετών), Αντριάνο Μπρέγκου (18 ετών), Μάρκο Σπαθάρη (18 ετών), Οδυσσέα-Στυλιανό Λάζαρη (18 ετών), Τιάγκο Ρομάνο (18 ετών) και Νίκο Νικολετόπουλο (18 ετών).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Αστέρας 5-1
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά την «5άρα» - Τι είπε για τους τραυματίες
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ουναΐ
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Ώρα, ημέρα και έδρα (8η αγων.)
- Διπλή ατυχία στον Παναθηναϊκό: Τραυματίστηκε και ο Γιάγκουσιτς