«Έσκασαν» Γάλλοι για Ιωαννίδη - «15-20 εκατ. ευρώ θέλει ο Παναθηναϊκός»

Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το «πρωταθλητής χειμώνα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο δύο γαλλικών ομάδων σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του όντας από τους καλύτερους παίκτες του Τριφυλλιού.

Μάλιστα μετά τον τραυματισμό του έδειξε πως επέστρεψε δριμύτερος με τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι αιωνίων στο Φάληρο.

Όπως είναι λογικό όλη αυτή η αγωνιστική συμπεριφορά έχει προσελκύσει διάφορες ομάδες του εξωτερικού με τις δύο τελευταίες να είναι οι Λανς και η Ρεν.

Μάλιστα την ομάδα της Βρετάνης την αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Conference League, με τον Ιωαννίδη να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια εναντίον της.



Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της Ρεν, Ζουλιέν Στέφαν θα ήθελε κάτι καλύτερο για την επίθεση της ομάδας του, «έναν παίκτη που ταιριάζει απόλυτα με τον Φώτη Ιωαννίδη, που είναι παίκτης με μεγάλο ρεπερτόριο, που δεν σταματάει να προσπαθεί. Ποιος άλλος σύλλογος της Ligue 1 θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα; Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το προφίλ του Ιωαννίδη, θα μπορούμε να πούμε ότι η Λανς θα ήταν ένας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους», σημειώνεται από το «jeunesfooteux.com».

Να θυμίσουμε εξάλλου ότι η Λανς είχε ρίξει δίχτυα στην Ελλάδα και το περασμένο καλοκαίρι για την επίθεσή της, φτάνοντας να προσφέρει 20+ εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία.

«Με συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τον Παναθηναϊκό, ο υψηλόσωμος 27χρονος Έλληνας επιθετικός κοστολογείται μεταξύ 15 και 20 εκατ. ευρώ από τον σύλλογό του. Σημειώστε ότι στο παιχνίδι βρίσκονται επίσης γερμανικής και ιταλικές ομάδες», κλείνει το δημοσίευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News