«Μορόν για αντι-Σπόραρ στον Παναθηναϊκό!»

«Μορόν για αντι-Σπόραρ στον Παναθηναϊκό!»

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Μορόν στο σενάριο αποχώρησης κάποιου από τους επιθετικούς του (Ιωαννίδης-Σπόραρ) το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sportdog.gr:

«Η πληροφορία μας ήρθε για τον Ισπανό σκόρερ του Άρη κατευθείαν απο την ελληνική πιάτσα σκάουτς κι agents: αρέσει τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον ΠΑΟ και θα αποτελέσει στόχο τους το καλοκαίρι αν κι εφόσον πουληθεί ο Λιβάι Γκαρσία ή ένας εκ των Φώτη Ιωαννίδη/Σπόραρ στον Παναθηναϊκό.

Για την ακρίβεια ο Μορόν θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδανικός “αντι-Σπόραρ” , ειδικά αν ο Σλοβένος φορ πάει καλά στο Euro και φέρει προτάσεις στους “πράσινους”(ο Αλαφουζος δεν θέλει να πουλήσει τον Ιωαννίδη).

Για την ιστορία ο Σπόραρ την επόμενη (τρίτη) σεζόν του στον ΠΑΟ, βάσει συμβολαίου, θα έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές 1.200.000 ευρώ!!!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News