Παναθηναϊκός: Με Ντραγκόφσκι κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, μπήκε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και δήλωσε παρών για τον ερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα play off της Super League.
Την πρώτη προπόνηση μετά το τετραήμερο ρεπό έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης».
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, rondo, fun game και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε μικρές εστίες.
Στο πρόγραμμα μπήκε και ο Ντραγκόφσκι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΑντίθετα, ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.
Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πρίντεζης: «Ας αφήσουμε τα αστεία για Ομπράντοβιτς – Μέχρι πότε θα πάρει ψηλό ο Παναθηναϊκός» (vid)
- Γκίσντολ: «Γνωρίζω έναν παίκτη του Παναθηναϊκού, θα ήταν καλύτερα να έπαιζε σε εμάς»
- Σιαμπλής: «Ο Πινέδα, τα όργια του Τεττέη και ο αντί-Ουναΐ» (vid)
- «Σχεδόν σίγουρη η ανανέωση του Ντε Φράι στον Παναθηναϊκό - Ο όρος που φέρνει νέο deal»
- Παναθηναϊκός: Ξανά οff ο Κρίστιανσεν