Ο Παναθηναϊκός... περιμένει το 1 εκατ. ευρώ για Τσοκάι!

Ένις Τσοκάι: Το λαβράκι της μεσαίας γραμμής, σκυλί του πολέμου! (vid)

Ο Παναθηναϊκός τον περασμένο Ιανουάριο έδωσε δανεικό στην Όσιγιεκ τον Ένις Τσοκάι, ο οποίος πολύ δύσκολα θα έβρισκε θέση στο τωρινό ρόστερ.

Ο Ένις Τσοκάι είναι ένας παίκτης, ο οποίος δεν μπόρεσε να εξελιχθεί και να βρει χώρο στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα τον περασμένο Ιανουάριο ν’ αναζητήσει άλλες προκλήσεις.

Ο Αλβανός μέσος έγινε μέλος της Όσιγιεκ, η οποία τον απέκτησε δανεικό από τους πράσινους κι έως τώρα μπορούμε να πούμε ότι τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά στην Κροατία.

Πιο συγκεκριμένα έχει βρει θέση στην ομάδα του Ζόραν Ζέκιτς, ο οποίος τον έχει χρησιμοποιήσει εννέα φορές δίνοντάς του συνολικά 427 αγωνιστικά λεπτά.



Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» το μόνο που μένει πλέον είναι να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την Όσιγιεκ να ενεργοποιεί τη ρήτρα που μπήκε στη συμφωνία του δανεισμού του παίκτη από τον Παναθηναϊκό, ώστε να τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή.

Να θυμίσουμε πως αν ο κροατικός σύλλογος επιθυμεί ν’ αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον 25χρονο μέσο, τότε θα πρέπει να καλύψει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ που αυτή τη στιγμή φαίνεται δεδομένο πως θα γίνει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News