Παναθηναϊκός: Αυτά θα του δώσει ο Μαξίμοβιτς - Ο τέλειος παρτενέρ του

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ηγεμονικό συμβόλαιο του Μαξίμοβιτς

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς έρχεται στον Παναθηναϊκό έχοντας σπουδαίο βιογραφικό πίσω του και οι άνθρωποι της ομάδας ήδη περιμένουν να ανεβάσει επίπεδο τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δικό του έναν παίκτη με τρομερή ποιότητα στο χώρο του κέντρου, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να μπει στην προετοιμασία της ομάδας από την πρώτη κιόλας μέρα κι έπειτα να δώσει όσα μπορεί στους πράσινους.

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς είναι μια περίπτωση παίκτη, η οποία χαρακτηρίζεται ως κάτι περισσότερο από εξαιρετική, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή κλάσης, πάνω ραφιού, που δεδομένα θ’ ανεβάσει επίπεδο το κέντρο του Τριφυλλιού και γενικότερα όλον τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος είναι ένας σύγχρονος χαφ, ο οποίος θα δώσει στους πράσινους ένα στοιχείο που αγνοείται αυτή τη στιγμή στην πλειοψηφία των μέσων. Ειδικά μετά και τη χρησιμοποίηση του Αράο στα στόπερ.

Ο Μαξίμοβιτς είναι ένας παίκτης που δίνει ένταση στο κέντρο, μαρκάρει παντού, κλέβει μπάλες και γενικότερα κάνει δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων. Είναι ένας ποιοτικός μεν μέσος που αρέσκεται πολύ στο physical game, το οποίο δεν υπάρχει σε τόσο μεγάλο βαθμό στο πράσινο κέντρο.

Με δεδομένη τη χρησιμοποίηση του Αράο στα στόπερ, ο Παναθηναϊκός χάνει αυτό το στοιχείο, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης έντασης που επιδιώκει να κλέβει μπάλες και να δυσκολεύει το εύκολο παιχνίδι των μέσων της αντίπαλης ομάδας.

Ο μόνος παίκτης που υπηρετεί αυτόν τον ρόλο είναι ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος ωστόσο δε διαθέτει την ποιότητα του Μαξίμοβιτς για παράδειγμα.

Είναι όμως ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, ένα πραγματικό μηχανάκι στη μεσαία γραμμή που με τον Σέρβο μπορούν να δομήσουν ένα απίστευτο δίδυμο, έχοντας μπροστά τους, τον Τάσο Μπακασέτα που θα περιορίζεται μονάχασ το δημιουργικό κι εκτελεστικό κομμάτι. Σ’ αυτό δηλαδή που ξέρει να κάνει πολύ καλά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News