Παναθηναϊκός: Το μέλλον του Κλεϊνχέισλερ, το συμβόλαιο και η μη οψιόν

«Ενεργοποιεί» και τον Κλεϊνχέισλερ ο Γιοβάνοβιτς

Ο Λάζλο Κλέϊνχέισλερ έχει δοθεί δανεικός στη Χάιντουκ και δεν αναμένεται να επιστρέψει, για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι τον Ιανουάριο απέκτησε με μεταγραφή τον Λάζλο Κλέινχεϊζλερ, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026.

Η πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη με τον Ούγγρο διεθνή να μην προσφέρει τα αναμενόμενα και μοιραία να γίνεται αναπληρωματικός, ενώ έπειτα έχασε τη θέση του και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Τον περασμένο Ιανουάριο πάντως ο 29χρονος μέσος έφυγε ως δανεικός από τους πράσινους με προορισμό τη Χάιντουκ, όπου και βρήκε ξανά ρόλο, απέκτησε περισσότερα λεπτά στα πόδια του και πλέον κλήθηκε και πάλι στην εθνική Ουγγαρίας.

Παρ’ όλα αυτά και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» ο Παναθηναϊκός δε σκοπεύει να τον διατηρήσει τη νέα σεζόν στο ρόστερ του και θα ψάξει να βρει λύση, προκειμένου να τον πουλήσει είτε στη Χάιντουκ είτε σε κάποια άλλη ομάδα που θα καλύψει τα οικονομικά του θέλω.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι στη συμφωνία του δανεισμού του Ούγγρου από το Τριφύλλι στη Χάιντουκ δεν έχει μπει κάποια οψιόν αγοράς με αποτέλεσμα αυτό να σημαίνει πως αν οι Κροάτες τον θελήσουν, τότε θα πρέπει να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τους πράσινους, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Τέλος, ο Λάζλο Κλέινχεϊζλερ με τη φανέλα του κροατικού συλλόγου μετράει 7 ματς, 1 γκολ και 316 αγωνιστικά λεπτά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News