Παναθηναϊκός: Ο Μαξίμοβιτς και οι νέες συνθήκες με τον Αράο

Παναθηναϊκός: Ο Μαξίμοβιτς και οι νέες συνθήκες με τον Αράο

Ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει στο έμψυχο δυναμικό του, τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς κι αυτό επηρεάζει κατά κάποιον τρόπο και τον Γουίλιαν Αράο.

Ο Παναθηναϊκός τον περασμένο Ιανουάριο έκανε δυνατό μπάσιμο στις μεταγραφές και μέσα στους παίκτες που έκανε δικούς του, απέκτησε και τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο Σέρβος μέσος αναμένεται να ενταχθεί στο Τριφύλλι από το καλοκαίρι όπου και μένει ελεύθερος από τη Χετάφε, στην οποία αγωνίζεται αυτή τη στιγμή.

Να αναφέρουμε ότι ο 29χρονος άσος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος ή αμυντικός μέσος με αποτέλεσμα αυτό να φέρνει διάφορες εξελίξεις και στο κεφάλαιο «Γουίλιαν Αράο».

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να είναι το βασικό «6» της ομάδας και να αντικαταστήσει στη βασική ενδεκάδα τον Ρουμπέν Πέρεθ, ο οποίος θα έπαιζε στοχευμένα.



Παρ’ όλα αυτά οι συνθήκες στην άμυνα και τα πολλά προβλήματα ανάγκασαν αρχικά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κι έπειτα τον Φατίχ Τερίμ να μετακομίσουν τον Αράο στο κέντρο της άμυνας κι έπειτα να μονιμοποιηθεί εκεί έως το τέλος της σεζόν, όπως φάινεται.

Με δεδομένο ότι ο Πέρεθ αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος κι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, αλλά κυρίως λόγω της ποιότητας των Αράο-Μαξίμοβιτς που παίζουν κι εκείνοι σαν αμυντικοί μέσοι, τότε η λογική αναφέρει πως με τη μεταγραφή του Σέρβου, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να καθιερωθεί ως στόπερ στους πράσινους.

Άλλωστε ο Φατίχ Τερίμ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παρουσία του στη συγκεκριμένη θέση, καθώς έως τώρα τα έχει πάει εξαιρετικά κι έχει βγει λίρα εκατό στο σύλλογο, όσον αφορά πάντα τη συγκεκριμένη θέση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News