Μαξίμοβιτς: Οι δύο λόγοι που επέλεξε Παναθηναϊκό!

Απορούν... με Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς από το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού με τον Σέρβο να επιλέγει για πολύ συγκεκριμένους λόγους τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός τον περασμένο Ιανουάριο κινήθηκε πολύ δυναμικά κι αποτελεσματικά και κατάφερε να κλείσει τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Μπορεί οι πράσινοι να προσπάθησαν να τον αποκτήσουν από το χειμώνα, ωστόσο η Χετάφε ήταν αρνητική με αποτέλεσμα η συμφωνία να αποκτήσει ισχύ από το καλοκαίρι, όπου και μένει ελεύθερος ο Σέρβος μέσος.

Μάλιστα ο 29χρονος διεθνής με την εθνική Σερβίας επέλεξε τον Παναθηναϊκό για δύο πολύ συγκεκριμένους λόγους με τον έναν εξ’ αυτών να δείχνει πόσο πολύ έχει αλλάξει και το status του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Μαξίμοβιτς ήθελε να είναι κοντά στη χώρα του αρχικά, προκειμένου να είναι και πιο κοντά στην οικογένειά του, ενώ από εκεί και πέρα ήθελε να βρίσκεται σε μια ομάδα που να διεκδικεί τίτλους κάθε χρόνο.

Σε σχέση με τη Χετάφε, ο Παναθηναϊκός του κάλυπτε και τα δύο στοιχεία που αναζητούσε με αποτέλεσμα τελικά να αγνοήσει τις προτάσεις ανανέωσεις από την ισπανική ομάδα, πολύ κατώτερες απ’ αυτή του Τριφυλλιού, και να γίνει κάτοικος… Κορωπί!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News