Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο ρόστερ ο Νίκας, η γνώμη Τερίμ
Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο τον Γιώργο Νίκα, τον οποίο έχει αφήσει ως δανεικό στον Λεβαδειακό για έναν χρόνο.
Ο Παναθηναϊκός είχε συνδεθεί στο παρελθόν πολλές φορές με τον Γιώργο Νίκα, τον οποίο κατάφερε να τον κάνει δικό του, τον περασμένο Σεπτέμβριο και να πάρει την απόφαση να τον αφήσει για έναν χρόνο δανεικό στον Λεβαδειακό.
Μάλιστα οι πράσινοι παρακολουθούν την πορεία του και έως τώρα ο Νίκας είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας της Βοιωτίας, έχοντας 7 γκολ και 2 ασίστ κι όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας τη φετινή σεζόν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια που κάνει, για να τονώσει το ελληνικό στοιχείο, αναμένεται να φέρει εντάξει τον 24χρονο μέσο στο ρόστερ του και να του δώσει τη δυνατότητα να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο rotation της ομάδας.
Μάλιστα τον παίκτη έχει παρακολουθήσει κι ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει σχηματίσει θετική εικόνα κι έχει δώσει το «οκ» προκειμένου του χρόνου ο Νίκας να ενταχθεί στους πράσινους και να δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος, τι ζητούσε από τους διαιτητές
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84
- Τα δύο σενάρια: Πώς ο Παναθηναϊκός περνάει απευθείας στα playoffs της EuroLeague
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Η ημέρα, η ώρα και η έδρα
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84