Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο ρόστερ ο Νίκας, η γνώμη Τερίμ

«Χρυσό γκολ» από τον Νίκα, προκρίθηκε στην παράταση ο Λεβαδειακός

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο τον Γιώργο Νίκα, τον οποίο έχει αφήσει ως δανεικό στον Λεβαδειακό για έναν χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός είχε συνδεθεί στο παρελθόν πολλές φορές με τον Γιώργο Νίκα, τον οποίο κατάφερε να τον κάνει δικό του, τον περασμένο Σεπτέμβριο και να πάρει την απόφαση να τον αφήσει για έναν χρόνο δανεικό στον Λεβαδειακό.

Μάλιστα οι πράσινοι παρακολουθούν την πορεία του και έως τώρα ο Νίκας είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας της Βοιωτίας, έχοντας 7 γκολ και 2 ασίστ κι όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια που κάνει, για να τονώσει το ελληνικό στοιχείο, αναμένεται να φέρει εντάξει τον 24χρονο μέσο στο ρόστερ του και να του δώσει τη δυνατότητα να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο rotation της ομάδας.

Μάλιστα τον παίκτη έχει παρακολουθήσει κι ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει σχηματίσει θετική εικόνα κι έχει δώσει το «οκ» προκειμένου του χρόνου ο Νίκας να ενταχθεί στους πράσινους και να δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News