«Απορρίφθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού, τον θέλει ο Ολυμπιακός»

«Απορρίφθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού, τον θέλει ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ματέους Αλεξάντερ, για τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρθηκε έντονα και ο Παναθηναϊκός (επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της, «esporte.ig.com.br», οι «ερυθρόλευκοι έχουν στα… ραντάρ τους τον 24χρονο δεξιό μπακ της Κουιάμπα, Ματέους Αλεξάντρε.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν πρόσφατα μια κρούση ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του βραζιλιάνικου συλλόγου, αλλά, πέρα από αυτό δεν έγινε κάτι παραπάνω.

Παράλληλα, για την περίπτωση του νεαρού αμυντικού τονίζεται πως ενδιαφέρονται ομάδες από την Πορτογαλία και την Αγγλία.

Μάλιστα, το εν λόγω σάιτ αναφέρει πως το περασμένο καλοκαίρι, η Κουιάμπα είχε απορρίψει προτάσεις για τον Ματέους τόσο από τη Φαμαλικάο, όσο και από τον Παναθηναϊκό!

Ο δεξιοπόδαρος, ύψους 1,88μ., ακραίος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025, μετρώντας στου 14 μήνες που βρίσκεται εκεί, 59 συμμετοχές με 2 γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News