Παναθηναϊκός: Οι ανανεώσεις, οι δανεικοί και τα ποσά πληρωμής

Παναθηναϊκός: Οι ανανεώσεις, οι δανεικοί και τα ποσά πληρωμής

Τα θέματα των ανανεώσεων δεν είναι σε πρώτη μοίρα τούτη τη χρονική στιγμή στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι πράσινοι θα κληθούν να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ολόκληρος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην κατάκτηση του ελληνικού νταμπλ.

Το Τριφύλλι μετά τη νέα ηρωική πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ θα βρεθεί στον τελικό της 18ης του Μάη (;), ενώ μετά το 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Superleague.

Διακριτικά οι πράσινοι κοιτάζουν και την επόμενη μέρα, στην οποία – εκτός απροόπτου – θα περιλαμβάνεται ο Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της ομάδας, καθώς ο στόχος της διοίκησης μετά την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν να στηθεί ένα πλάνο με μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα από το καλοκαίρι του 2024.

Στο θέμα των ανανεώσεων , ο πιο σίγουρος είναι ο Γιάννης Κώτσιρας, ο παίκτης – αποκάλυψη του Τριφυλλιού το τελευταίο δίμηνο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να φτιάξει έναν πολύ δυνατό ελληνικό κορμό και έκανε στροφή στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χώρας (για αυτό και απέκτησε τους Λημνιό – Μπακασέτα).

Από κει και πέρα, μεγάλο θέμα είναι εκείνο του Σεμπαστιάν Παλάσιος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών. Η απόδοση του «Τούκου» στα επόμενα ματς θα κρίνει αρκετά όσον αφορά το μέλλον και το αν οι πράσινοι θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κρατήσουν.

Φυσικά, υπάρχουν και οι δανεικοί ποδοσφαιριστές. Ο Τιν Γέντβαι έχει χαμηλότερη οψιόν αγοράς κοντά στο 1,5 εκατομμύριο και είναι φαβορί για να γίνει και με τη βούλα, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Μετά το ναυάγιο με Μουσλέρα πιθανή είναι και η αγορά του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι από την Σπέτσια (ρήτρα στα 3,5 εκατομμύρια που μπορεί να πέσει).

Ο Τερίμ θα αποφασίσει τι θα κάνει και με το αμυντικό δίδυμο Σαμέτ Ακαϊντίν – Βίτορ Ούγκο. Φυσικά θα προσμετρηθούν και τα συμβόλαια των Πάλμερ-Μπράουν και Χορντούρ Μάγκνουσον. Η αγορά των δύο αμυντικών θα κοστίσει υπερβολικά χρήματα στον Παναθηναϊκό (άνω των 6 εκατομμυρίων), επομένως, οι εμφανίσεις τους από δω και στο εξής, θα είναι διπλά σημαντικές.

Τέλος, λήγουν τα συμβόλαια των Χουάνκαρ και Ζέκα με τα τωρινά δεδομένα να τους θέλουν δύσκολα να συνεχίζουν στο σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News