Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πότε θα ενεργοποιηθεί το προσύμφωνο με Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός: Δικαίωση για Ντραγκόφσκι ελέω... EURO!

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει στις τάξεις του, τον Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος είναι δανεικός από τη Σπέτσια και θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή διαθέτει στο ρόστερ του τον Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος είναι δανεικός από τη Σπέτσια και ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα οι εμφανίσεις που έχει κάνει έως τώρα είναι εξαιρετικές και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Τριφυλλιού, οι οποίοι έχουν κάνει ήδη το πλάνο στο μυαλό τους, προκειμένου να διατηρήσουν και τη νέα χρονιά στο ρόστερ τους τον Πολωνό.

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βρει το κατάλληλο timing, ώστε να βρει την ευκαιρία να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Σπέτσια, ώστε ν’ αγοράσει τον Ντραγκόφσκι, ο οποίος έχει υπογράψει με τους πράσινους προσύμφωνο έως το 2027.

Το συγκεκριμένο προσύμφωνο αναμένεται να ενεργοποιηθεί από τη στιγμή που θα τα βρουν οι δύο πλευρές, Παναθηναϊκός-Σπέτσια, όταν καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Θυμίζουμε πως ο Ντραγκόφσκι είναι δανεικός με οψιόν αγοράς, η οποία αν καλυφθεί, θα φύγει από την Ιταλία, ενώ παράλληλα αν η Σπέτσια υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, τότε οι όροι θα είναι εντελώς διαφορετικοί, καθώς ο ιταλικός σύλλογος θα βρεθεί σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News