Παναθηναϊκός: Το πιο δυνατό όπλο ξανά στα χέρια του Τερίμ

Τερίμ: "Αυτό μου άρεσε εκτός από το σκορ" - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός από αύριο ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League.

Ο Παναθηναϊκός από αύριο μαζεύεται στο Κορωπί και οι παίκτες ξεκινούν εντατικά την προετοιμασία τους ενόψει του δύσκολου προγράμματος των playoffs με στόχο φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Φατίχ Τερίμ μπορεί να ξεκινήσει την προετοιμασία του με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και εθνικών ομάδων, ωστόσο μέχρι την επανέρξη της Super League οι πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών θα βρίσκεται στη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα ένα από τα μεγαλύτερα όπλα πάντως που θα έχει στη φαρέτρα του ο Τούρκος προπονητής θα είναι το βασικό αμυντικό του δίδυμο, το οποίο του δίνει όλα εκείνα τα στοιχεία που οφείλει να έχει μια ομάδα προκειμένου να φτάσει σε κατακτήσεις τίτλων.

Η αμυντική σταθερότητα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που καλείται να διαθέτει ένας σύλλογος με υψηλούς στόχους κι ο Παναθηναίκός με τους Τιν Γεντβάι (δεξία), Γουίλιαν Αράο (αριστερά) φαίνεται πως το έχει βρει στον απόλυτο βαθμό αυτό.

Μπορεί ο Κροάτης στόπερ να τραυματίστηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ωστόσο πλέον μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή του, η οποία θα τον επαναφέρει, δεδομένα, στο αρχικό σχήμα και στο πλευρό του Αράο χωρίς να υπάρχουν πειραματισμοί, για να καλυφθεί το κενό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News