Παναθηναϊκός: Οι 2+1 μεταγραφές βασικών το καλοκαίρι

Τερίμ: «Ενα από τα πράγματα που είπα στους παίκτες...» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται από το ερχόμενο καλοκαίρι να προχωρήσει σε ορισμένες κινήσεις, οι οποίες θα είναι στοχευμένες και ήδη έχει γίνει από τώρα η προετοιμασία.

«Τα έξυπνα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει ο σοφός λαός κι αυτό ακριβώς πράττει τη δεδομένη χρονική στιγμή κι ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι μπορεί να βρίσκονται μέσα στο βασικό τους στόχο που είναι το πρωτάθλημα και να έχουν ρίξει όλο το βάρος εκεί, όμως αυτό δε σημαίνει πως όλα τα υπόλοιπα θέματα έχουν παγώσει.

Πιο αναλυτικά στο σύλλογο δουλεύουν ήδη την επόμενη μέρα και τις 2+1 μεταγραφές που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Να θυμίσουμε ότι ήδη η ομάδα περιμένει να ενταθεί στο ρόστερ της και ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς που απέκτησε τον Ιανουάριο για το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα το σίγουρο είναι πως το Τριφύλλι θα κινηθεί για έναν αριστερό μπακ προκειμένου να πλαισιώσει τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, καθώς ο Χουάνκαρ θα πατήσει τα 34 και δε θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Επιπλέον λήξη συμβολαίου υπάρχει και με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει δεδομένα στη… γύρα για την απόκτηση ενός δεξιού εξτρέμ, ο οποίος θα είναι παίκτης ποιότητας και δε θα έρθει για αναπληρωματικός, όπως κι ο αριστερός μπακ.

Τέλος, επειδή στον Παναθηναϊκό έχουν δει πως ορισμένοι από τους εξτρέμ του (Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Μαντσίνι) δεν έχουν πιάσει τα αναμενόμενα στάνταρ κι ο Μπερνάρ θα αποχωρήσει για τη Βραζιλία είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθεί ένας ακόμα εξτρέμ στ’ αριστερά.

Ο παίκτης αυτός θα διαθέτει επίσης τεράστια ποιότητα και θα ανεβάσει επίπεδο τους πράσινους, καθώς στόχο είναι να είναι καλύτερος από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ στη συγκεκριμένη θέση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News