Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανατροπή με Μουσλέρα!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ο Τερίμ τηλεφώνησε στον Φερνάντο Μουσλέρα!»

Ανατροπή δεδομένων με τον Φερνάντο Μουσλέρα, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό αργούν, ωστόσο τα σενάρια έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Τελευταίες φήμες ήρθαν από τον Τουρκία σχετικά με τον Φερνάντο Μουσλέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα και όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Γαλατασαράι, Ερντέν Τιμούρ, η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος βρίσκεται μια… ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ουρουγουανό κίπερ.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η Γαλατά τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον πολύπειρο τερματοφύλακα για νέο συμβόλαιο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ακουγόταν για τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

«Έχουμε συμφωνήσει σε μεγάλο βαθμό για το νέο συμβόλαιο με τον Μουσλέρα», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Τιμούρ. Να θυμίσουμε πως ο 37χρονος γκολκίπερ βρίσκεται στη Γαλατά από το 2011, μετρώντας όλα αυτά τα χρόνια 499 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News