Πρώην παίκτης του Τριφυλλιού σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έγινε επαγγελματίας οδηγός!

Πρώην παίκτης του Τριφυλλιού σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έγινε επαγγελματίας οδηγός!

Ο Ντουμίτρου Μίτου είχε αγωνιστεί για ένα εξάμηνο στον Παναθηναϊκό στο πρώτο μισό της σεζόν 2004/05 δίχως να καταφέρει να κάνει την διαφορά.

Αντίθετα πέρασε 9 χρόνια από την καριέρα στην Κροατία αγωνιζόμενος σε Όσιγιεκ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Ριέκα.

Είναι χαρακτηριστικό πως αν και εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2016 σε ηλικία 41 ετών, στη συνέχεια αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό αφού πλέον εργάζεται ως οδηγός.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έμεινα στον Παναθηναϊκό για 6-7 μήνες. Ο προπονητής αντικαταστάθηκε και άλλαξαν τα πάντα στην ομάδα. Ο νέος προπονητής έφερε άλλους παίκτες. Θα μπορούσα να μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά θα έπαιζα λίγο. Προσαρμόστηκα καλύτερα στο κροατικό ποδόσφαιρο».

«Δεν ήθελα να παραμείνω στο ποδόσφαιρο, ως προπονητής η διευθυντής. Ποτέ δεν μου άρεσε η δουλειά του προπονητή. Είναι ωραίο να ανακαλύπτεις νέα ταλέντα, αλλά κανείς στη Ρουμανία δεν θέλει να σε πληρώνει γι’ αυτό.

Έχω δεθεί όμως τα τελευταία χρόνια με την δουλειά που κάνω. Εργάζομαι ως οδηγός στην εταιρία ενός φίλου μου. Οδηγώ όλα τα οχήματα, ακόμη και ασθενοφόρο όταν χρειάστηκε σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε γυναίκες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News