Ο προπονητής της Χετάφε αποθέωσε τον Μαξίμοβιτς - Τι είπε για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ηγεμονικό συμβόλαιο του Μαξίμοβιτς

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού το προσεχές καλοκαίρι αφού από την 1η Ιουλίου τίθεται σε ισχύ το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Τριφύλλι για 3+1 χρόνια.

Η Χετάφε έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει ενώ αρνήθηκε ακόμα και να τον πουλήσει στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο χάνοντας τον ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Ο Μαξίμοβιτς ήταν εκπληκτικός στη Χετάφε, αρχηγός με σερί 90λεπτα και αναντικατάστατος για τους Ισπανούς.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο πρόεδρος της Χετάφε πήρε θέση για τον Μαξίμοβιτς επιβεβαιώνοντας την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Για τον Σέρβο όμως μίλησε και ο προπονητής της Χετάφε μετά την νίκης της ομάδας του επί της Χιρόνα με 1-0.

Αναλυτικά είπε:

Ο πρόεδρος το σχολίασε γιατί είναι πραγματικότητα. Αν δεν το επιβεβαίωνε, ήταν κάτι που θα γινόταν γνωστό.

Έχουμε τόση αγάπη για τον Μαξίμοβιτς και έχει δώσει τόσα πολλά για τη Χετάφε, που είναι λυπηρό που δεν συνεχίζει μαζί μας. Τον αγαπάμε. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Χετάφε τα έχει δώσει όλα.

Είναι αξιέπαινος, ένας παίκτης που δεν πρόκειται να συνεχίσει μαζί μας, ένας παίκτης ικανός την περασμένη εβδομάδα να σπάσει το ρεκόρ για χιλιόμετρα σε μία λίγκα. Είναι μια απόφαση που έχει πάρει και πρέπει να γίνει σεβαστή”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News