Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Ντραγκόφσκι και Μουσλέρα

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Ντραγκόφσκι και Μουσλέρα

Τις τελευταίες μέρες ρεπορτάζ από την Τουρκία εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό με τον Φερνάντο Μουσλέρα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τούρκοι ανέφεραν ότι ο Φατίχ Τερίμ είχε επαφή με τον τερματοφύλακα της Γαλατασαράι και την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό.

Οι δυο άνδρες έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τον Τερίμ να είναι ο ποδοσφαιρικός πατέρας του Μουσλέρα.

Μάλιστα και οι δυο έχουν γράψει την δική τους ιστορία με τη Γαλατασαράϊ καθώς έμειναν για πολλά χρόνια ο καθένας στην τούρκικη ομάδα.

Πάντως το παραπάνω ρεπορτάζ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς στόχος των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να αποκτηθεί ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι με κανονική μεταγραφή από την Σπέτσια.

Ο Πολωνός έχει ρήτρα 3,5 εκατομμύρια όμως η Σπέτσια είναι κοντά στον υποβιβασμό της στην Serie C πράγμα που σημαίνει ότι η ρήτρα θα πέσει δραματικά.

Επίσης, οι πράσινοι έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιούρι Λοντίγκιν και θέλουν να προχωρήσουν με αυτό το δίδυμο και τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τον Μουσλέρα, δεν αποκλείεται ο Τερίμ να έχει κάνει όντως μια διερευνητική επαφή με τον Μουσλέρα και να τον έχει στα υπόψιν του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News