Παναθηναϊκός: One-hit wonder ο Μπερνάρ ή μήπως όχι;

Παναθηναϊκός: Πόσο εύκολα βρίσκεις αντικαταστάτη του Μπερνάρ;

Το ποδόσφαιρο είναι πολύ παράξενο άθλημα. Μπορεί για ενάμιση χρόνο όλοι να σε μέμφονται για τα λεφτά που παίρνεις (λες και βγαίνουν από την τσέπη τους) και για μια και μόνο φάση μπορείς να μετατραπείς σε ένα τεράστιο ποδοσφαιριστή σε αυτό που οι Άγγλοι αποκαλούν πολύ επιτυχημένα “One-hit wonder”.

O όρος χρησιμοποιείται συνήθως για τραγουδιστές, που στη ζωή τους έχουν κάνει ένα, αλλά τεράστιο σουξέ, όμως βρίσκει εφαρμογή και σε άλλες περιπτώσεις: ο Μπερνάρ δεν ήταν μια τέτοια περίπτωση, αφού επιτυχίες στην καριέρα του είχε πολλές και σε πρωταθλήματα 10 σκάλες πάνω από το ελληνικό – όλοι όμως θα θυμούνται τις…διαολιές που σκάρωσε στο Φάληρο, τον Μάρτη του 2024.

Μακάρι στο τέλος της σεζόν να φύγει και νταμπλούχος, αλλά αυτό στη χώρα μας λίγη σημασία έχει μιας κι η παραγοντική ισχύς υπερτερεί αυτής των ποδοσφαιριστών κι ως γνωστόν στα γραφεία εσύ δεν υπάρχεις εδώ και πολλά χρόνια.

Μολονότι η καριέρα του Βραζιλιάνου υπήρξε σπουδαία, ο θόρυβος που δημιουργήθηκε στα social για την προ ημερών του εμφάνιση, είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφεί στο θυμικό όλων ως ο παίκτης που κακώς αφήνει ο Παναθηναϊκός να φύγει δίχως να του καταθέσει πρόταση!

Ενώ 30 μέρες πριν ο ίδιος παίκτης άφηνε (στην πιο μετριοπαθή εκδοχή) αδιάφορους τους περισσότερους φίλους της ομάδας!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News