Ακαϊντίν-Ούγκο: Τα δεδομένα για τον δανεισμό τους στον Παναθηναϊκό

Οι Βίτορ Ούγκο και Σαμέτ Ακαϊντίν είναι δανεικοί στον Παναθηναϊκό με την ομάδα να πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της για το μέλλον τους.

Παναθηναϊκός: Ένα σημαντικό κι άλυτο πρόβλημα

Ο Παναθηναϊκός τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απέκτησε δύο κεντρικούς αμυντικούς, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες που είχε στη συγκεκριμένη θέση και λόγω των προβλημάτων με τους τραυματισμούς.

Οι Σαμέτ Ακαϊντίν και Βίτορ Ούγκο ήταν οι εκλεκτοί του Φατίχ Τερίμ για τη συγκεκριμένη θέση και οι πράσινοι τους απέκτησαν και τους δύο με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα στη συμφωνία και των δύο παικτών έχει μπει οψιόν αγοράς. Για τον Τούρκο στόπερ 4 εκατ. ευρώ και για τον Βραζιλιάνο στόπερ 1,8 εκατ. ευρώ.

Ο Ακαϊντίν δεν μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσιάζει γενικότερα με τις εμφανίσεις του, ούτε είναι ο παίκτης που θα γίνει… leader στην άμυνα. Παρ’ όλα αυτά διαθέτει σκληράραδα, πάθος και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανέβασε για πρώτη φορά το status του.



Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα, έως απίθανα, θα προχωρήσει στην αγορά του παίκτη από τη Φενερμπαχτσέ όπου κι ανήκει με αποτέλεσμα ο Ακαϊντίν να επαναπατρίζεται ξανά.

Από την άλλη πλευρά ο Βίτορ Ούγκο αποκτήθηκε προκειμένου να καλύψει το κενό του Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος έμεινε εκτός με ρήξη χιαστού και η απώλειά του ήταν τεράστια.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προσαρμογής και δεν έχει καταφέρει να βρει θέση βασικού, όμως διαθέτει ποιότητα, εμπειρία και ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που εφαρμόζει ο Φατίχ Τερίμ.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει κάποια απόφαση ακόμη, ωστόσο είναι στο χέρι του να αξιολογήσει τον παίκτη κι αν τον θέλει, να δώσει την οψιόν (1,8 εκατ. ευρώ) και να τον κάνει δικό του.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr