Παναθηναϊκός: Το ποσό αγοράς του Γεντβάι!

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αγοράσει τον Τιν Γέντβαι!

Ο Τιν Γεντβάι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, καθώς από εκεί που προβλημάτιζε πλέον έχει γίνει σημείο αναφοράς στην άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τη Λοκομοτίβ Μόσχας τον Τιν Γεντβάι.

Οι πράσινοι μάλιστα συμφώνησαν με τη ρωσική ομάδα να μπει οψιόν αγοράς στη συμφωνία σε ενδεχόμένο που ήθελαν να αγοράσουν στο τέλος του δανεισμού του, τον Κροάτη στόπερ.

Η οψιόν αγοράς είναι 1,5 εκατ. ευρώ κι αν το Τριφύλλι την ενεργοποιήσει, τότε θα διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό του έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Τιν Γεντβάι από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον δεν έκανε καλά παιχνίδια ως αριστερός στόπερ και οι εμφανίσεις του ήταν πολύ προβληματικές. Μάλιστα το δίδυμο Σένκεφελντ-Γεντβάι δεν περπάτησε ποτέ, καθώς οι δυο τους δεν είχαν καθόλου καλή χημεία.



Από τη στιγμή που ο Φατίχ Τερίμ τον χρησιμοποίησε δεξί στόπερ και δίπλα του μπήκε ο Γουίλιαν Αράο άλλαξαν τα πάντα.

Ξαφνικά ο Κροάτης στόπερ μεταμορφώθηκε, έγινε απροσπέλαστος και δόμησε ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Αράο, μέχρι ο πρώτος να τραυματιστεί και να μείνει για έναν μήνα εκτός.

Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θέλει να κρατήσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν τον Γεντβάι μη έχοντας κανένα πρόβλημα να δώσει 1,5 εκατ. ευρώ στη Λοκομοτίβ Μόσχας, για να καλύψει την οψιόν αγοράς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News