Παναθηναϊκός: Κλείδωσε η θέση του Αράο - Ξεκάθαρο το πλάνο Τερίμ

Παναθηναϊκός: Στην πρώτη δεκάδα με 6 εκατ. ευρώ ο Αράο

Όπως όλα δείχνουν η θέση του Γουίλιαν Αράο για τη φετινή χρονιά έχει κλειδώσει μετά και το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός αυτό το διάστημα έχει ένα μεγάλο κενό μπροστά του λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες κι αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στον Φατίχ Τερίμ να δοκιμάσει πολλά πράγματα και να δει μεγάλο μέρος του ρόστερ του να είναι διαθέσιμο.

Από εκεί και πέρα όπως όλα δείχνουν μετά και το χθεσινό φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό Β, ο Τούρκος προπονητής έχει μόνο ένα πλάνο για τον Γουίλιαν Αράο και τη θέση που εκείνος θα τον χρησιμοποιήσει τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν.



Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Φενέρ αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό κόντρα στη δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού και πάλι μόνο ως κεντρικός αμυντικός χωρίς να τον ανεβάσει ο Τερίμ στο κέντρο, όπου κι αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει πως το πλάνο στο μυαλό του Τούρκου προπονητή, για φέτος τουλάχιστον, είναι ξεκάθαρο με τον Αράο να μην το… κουνάει από το κέντρο της άμυνας!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News