Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το προφίλ που ψάχνει για αντι-Μπερνάρ

Παναθηναϊκός-Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι, το γκρουπ και οι ημερομηνίες των αγώνων

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να ζήσει χωρίς τον Μπερνάρ Ντουάρτε από την επόμενη σεζόν κι αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε φέτος είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με εξαιρετικές εμφανίσεις και δείχνοντας και στην πράξη πόσο πολύ θέλει να διακριθεί με την ομάδα κατακτώντας ένα πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα είναι γνωστό πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το σύλλογο, καθώς έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Αυτό σημαίνει πως οι πράσινοι οφείλουν να ψάξουν έναν αντικαταστάτη, ο οποίος θα είναι ισάξιος ή κοντά στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Μπερνάρ, καθώς το κενό που αφήνει ο πρώην άσος της Έβερτον είναι τεράστιο.



Οι πράσινοι στοχεύουν σ’ έναν παίκτη, ο οποίος θα έχει ποιότητα, θα διαφέρει από τους υπόλοιπους, δε θα κρύβεται στα δύσκολα και θα ζητάει να παίρνει ευθύνες, ενώ παράλληλα θα είναι και καλός χαρακτήρας.

Να θυμίσουμε πως ο Μπερνάρ δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα εξωγηπεδικής φύσεως και ταυτόχρονα δε θεωρούσε τον εαυτό του ανώτερο σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές παρά το γεγονός ότι έχει ένα βιογραφικό που το… ζηλεύουν πολλοί.

Το συγκεκριμένο ρόλο μπορεί να τον υπηρετήσει ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει προπονητή και τον πνευματικό του πατέρα (Φατίχ Τερίμ) με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ωστόσο οι αρκετοί τραυματισμοί που έχει βγάλει ο Σέρβος επιθετικός μέσος από την αρχή της χρονιάς έως σήμερα δεν τον έχουν αφήσει να μας αποδείξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News