Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» ο Χουάνκαρ, τι «παίζει» με Γιαννούλη

«Χτύπημα» Χουάνκαρ με... αυτί μετά την «τριάρα» στο Φάληρο! (pic)

Ο Χουάνκαρ όπως όλα δείχνουν θ’ αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν για τους πράσινους με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται.

Ο Χουάνκαρ είναι ένας παίκτης που όπως όλα δείχνουν θ’ αφήσει ελεύθερο ο Παναθηναϊκός, καθώς το συμβόλαιό του λήγει φέτος το καλοκαίρι και δεν έχουν γίνει συζητήσεις ανανέωσης.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ βαδίζει πλέον στα 34 του, ενώ φέτος παρά τη δυναμική του εκκίνηση δε συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και δεν πραγματοποιεί κάποια σπουδαία σεζόν. Βέβαια να αναφέρουμε ότι είχε διάφορα προβλήματα τραυματισμών και μεγάλη περιπέτεια υγείας μετά την κροτίδα στο Φάληρο.



Από εκεί και πέρα όμως και σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να τον ανανεώσει, καθώς θα κοιτάξει να αναβαθμίσει τη θέση του αριστερού μπακ και να φέρει έναν παίκτη κλάσης που θα πλαισιώσει τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Στη λίστα των παικτών που εξετάζονται για το αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος δεδομένα αποτελεί ελκυστικό στόχο, όμως οι πράσινοι δεν εξετάζουν μονάχα αυτή την περίπτωση, βλέποντας κι άλλους ποδοσφαιριστές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News