Παναθηναϊκός: Το μέλλον του Παλάσιος και τα δύο σενάρια για τις απολαβές

Παναθηναϊκός: Πότε και τι ώρα είναι η κλήρωση των πλέι οφ

Αβέβαιο πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Σεμπαστιάν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό με το συμβόλαιό του να λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος φέτος πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι ο καλύτερος εξτρέμ του συλλόγου σε απόδοση.

Παρ’ όλα αυτά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι και κανείς δε γνωρίζει τι επρόκειτο να γίνει με σιγουριά όσον αφορά το μέλλον του στην Ελλάδα.

Δεδομένα ο Αργεντινός εξτρέμ έχει προτάσεις στα χέρια του από τη χώρα του και το Μεξικό, ενώ θα άκουγε και πιθανή πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν αποκλείει το σενάριο να παραμείνει στη χώρα μας.



Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» κομβικό ρόλο πάντως στην εξέλιξη της υπόθεσης του Παλάσιος θα παίξει το ποσό που θα του προσφέρει το Τριφύλλι, καθώς πλέον μιλάμε για το τελευταίο καλό συμβόλαιο του παίκτη κι από εκεί και πέρα συγκριτικά με άλλους παίκτες του ρόστερ έχει αδικηθεί οικονομίκα.

Ουσιαστικά ο Αργεντινός άσος έχει προσφέρει πολλά περισσότερα σε σχέση με άλλους παίκτες που φοράνε την πράσινη φανέλα, όμως αμείβεται με 600 χιλ. ευρώ ετησίως. Ποσό δηλαδή που είχε συμφωνηθεί πριν από τρία χρόνια!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News